10 лесни стъпки за щастие още днес!

Здрава и щастлива. Това си пожелаваме за цял живот. Но за да се сбъднат пожеланията, трябва и ние да помогнем на съдбата.

Предлагаме ви 10 лесни стъпки за добро здраве и вътрешен мир:
1. Подреденото пространство около вас ще ви създаде усещане за ред и в живота.

Освободете се от ненужните вещи и ги дарете на дом за сираци. Така постигате 2 в 1 – помагате на други човешки същества и вашият дом е много по-просторен. Не си създавайте привързаност към вещи и ще чувствате много по-голяма лекота.

2. Включете в менюто си Омега 3 мазнини.



Колкото по-високо е нивото на тези мазнини в кръвта, толкова по-малък е шанса за сърдечен удар, коронарна болест на сърцето и възпаления в тялото. Хапвайте по-често риба, ленено семе и орехи.

3. Сигурно ви е омръзнало да слушате за това, но не е зле да си го припомняте всеки ден: пийте много вода, особено сега през летния сезон. 


Осем до десет чаши на ден е препоръчителното количество, за да избегнете дехидратация, да намалите целулита и да изхвърлите токсините.

4. Следвайте целите си.

Когато сте целеустремени, ще имате много по-голяма мотивация за развитие и ще изпитвате удовлетворение от напредъка си. Не е задължително тези цели да са в професионален план. Изберете области, които са ви важни в момента.
Вижте още на стр. ii