Не, багажът ни за морето не може без Tommy Hilfiger

В случай че Ретроградният Сатурн ви е хванал тотално неподготвени след края на Ретроградния Меркурий, ще разберем, ако в момента прекарвате по-голямата част от следобедите в търсене на полети и планиране на предстоящата морска ваканция. Затова с Tommy Hilfiger идваме да помогнем.

Така де, с началото на юни обикновено започваме да пренасяме мислите си в посока “лято” и колкото и работните ни ангажименти да подсказват друго, просто чакаме да прегърнем свободата и изследователския дух, дори да виреем в природата на града.

Точно това е философията зад новата лятна колекция на Tommy Hilfiger, в която силуетите са преобразени през призмата на preppy естетиката и непретенциозния стайлинг. Ръчно рисуваните тропически мотиви ни карат да мечтаем за топли приключения, а устойчивите иновации оживяват чрез обновени базисни модели, моно-материални комбинации и обагряне с естествени бои. С други думи, американският колежански стил влиза в директен двубой с мореплавателското наследство на бранда, само че победител няма. Това, от своя страна, осигурява сезон, пълен с комфорт и изтънченост, но не и с излишна показност.

Нашите любими модели, които със сигурност ще сложим в куфара, включват страхотен неонов бански от две части, отхвърлящ тренда на one-piece предложенията, но вписващ се на 100% в актуалната естетика за ярки, че дори крещящи цветове. В абсолютно другата крайност е целият бански Tommy Jeans, в традиционните за марката нюанси – синьо (малко по-тъмно от обичайното), бяло и червено. Презрамките с любимото лого са страхотен акцент! О, как да пропуснем пареото с принт? Ще свърши отлична работа в момента, в който вече сте снимали всичките си плажни #OOTD, но току-що сте попаднали на нова гореща локация. И няма как да си тръгнете, преди да пуснете Story.

Preppy класиките са на почит и при мъжете, само че в крайбрежен, сърфистки и младежки прочит. Тропическите нотки се вливат в моделите чрез ръчно добавени елементи, а флоралният камуфлажен десен внася авантюристичен дух към останалите попадения в колекцията. Естествените материи като лен, бамбук и коноп пък подаряват онова усещане за близост до природата, докато новаторската технология 37,5, изградена на база вулканична пепел, допринася за терморегулиране през целия сезон. Сещате се, не е “много мило” да говорим за 38° още преди обяд.

Селекцията ни включва риза в синьо, с палмов принт, който откриваме и върху плажните шорти. Ако кажем, че детайлите отново са издигнати на пиедестал, значи е редно да насочим вниманието ви към върха на връзките – те са в червено. И противно на разбиранията, че предложенията за мъжкия пол са значително по-малко и сравнително по-класически, другите ни фаворити са бански са в така актуалното зелено и малко по-нестандартното жълто, отново комбинирано с принт.

Защото лятото може да е много неща, но преди всичко е повод да се забавляваме и да оцветяваме почивките в нюанси, които през останалото време избягваме. Факт, звучи клиширано, но се сетете за това в следващия път, когато поръчвате “Мохито”, а пет минути след това – пържени картофи със сирене. Да оставим оригиналността на приятелите ни от Tommy Hilfiger. Все пак я владеят до съвършенство.

Всички модели може да откриете в магазините на марката в Serdika Center, The Mall и Paradise Center.