Висящи камъни, хаос и експлозия от цветове

Още в първия месец на новата година, тенденциите при бижутата навлизат с пълна сила и носят много настроение.

Ако през 2018-та нежните, перлени бижута бяха на мода, то през 2019-та те слизат от сцената и на тяхно място идват различните, цветни и много хаотични колиета и обеци. Именно сега е моментът да експериментирате смело с формите, нестандартните комбинации и ярките цветове.

Златните правила за носенето на бижута

Нека тази новина не плаши дамите с по-изискан или семпъл вкус, защото всеки тренд подлежи на промяна според личния стил. Така например, тенденцията да се носят заедно много къси и дълги обеци, може да не изглежда твърде претруфено като се изберат по-нежни модели в един цвят, без излишни камъни.

Друг интересен тренд е двойният пиърсинг или по-скоро правенето на втора дупка над оригиналната първа. Той отново може да изглежда много деликатно с по-семпла обеца или при желание да се избере цветна и по-голяма, която дори да се комбинира с предходната тенденция и така да се създаде още по-интересно или различно излъчване. 

От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

Какво друго да очакваме през 2019-та? Наслояването на колиета, които на пръв поглед са твърде несъвместими, носенето само на висулки, както и супер цветните пръстени и гривни, са сред топ тенденциите, които да включим в стила си. Ако все още търсите вдъхновение, ще го откриете в галерията. 

 

Fashion Gallery