Тенденциите при бельото, в които се влюбихме тази есен

Неведнъж сме си говорили за това, че изграждането една добра визия започва с подбора на правилното бельо. 

Не може например да изберем ефирна риза и да не се съобразим с факта, че сутиенът под нея трябва да е по-плътен. Ако пък искаме да се възползваме от тренда “бельо на показ”, трябва да заложим на модел с ефектен детайл, а отгоре да добавим топ или тишърт, който да разкрива точната доза плът.

И макар през есента и зимата да залагаме на много повече пластове дрехи, под тях винаги разчитаме да има нещо удобно, а защо не и секси? Този сезон в тенденциите при бельото откриваме по нещо за всеки вкус, а лично ние смятаме да се възползваме от всяка една от тях!

Спортен шик 

Има си причина бельото на Calvin Klein да е на върха в продължение на десетилетия. Понякога просто има дни, в които не можем да си помислим за неудобните push-up сутиени и хилядите презрамки, ленти и закопчалки. А ако култовите кампании на марката и лица като Бела Хадид, Кендал Дженър и Лара Стоун могат да ни кажат нещо, то е, че спортното бельо е не по-малко секси от дантелата и мрежите. За щастие на пазара вече има достатъчно предложения, които успяват да съчетаят комфортните силуети със секси детайли.

Цветен микс 

Екзотичните флорални мотиви, вдъхновени от Изтока, са най-красивата и романтична тенденция при бельото тази есен. Принтове с орхидеи, черешови цветчета и разбира се, рози, вървят ръка за ръка с детайли от фина дантела и комбинации презрамки, за да създадат краен резултат, който е всичко друго, но не и скучен.

Какво е идеалното бельо за вас? Ето какво казва зодията ви

Когато повечето е повече 

Дантеленото бельо е класика, но и класиката има нужда от свежи идеи. Затова този сезон при дантелените предложения откриваме комбинации от ярки цветове, множество каишки, интересни силуети, кожени детайли, мрежа… Ретро вдъхновението също е на почит, благодарение на високите талии и бралетите без подплънки. Ако винаги сте мечтали да изглеждате (и да се чувствате!) като секси pin-up момиче, това е вашият тренд.

Доза минимализъм

Триумфът на изчистените линии и неутрални цветове като пудрено, бежово и всички нюанси на сивото, който напълно завладя модните тенденции, се пренася и при бельото. Предложенията в този стил са не само предпочитани за ежедневието, но са и достатъчно секси, благодарение на изрязани детайли и неочаквани допълнения. За момичетата, които могат да бъдат секси, без да се стараят.

Какъв тип са вашите гърди? Ето кои са подходящите сутиени за тях!