Тъмносиньото е новото черно

Отивате на шопинг с ясната цел да разнообразите стила си, а най-накрая отново се оказва, че 80% от гардероба ви е в черно. 

Ако познавате в себе си в горното изречение, бързаме да ви уверим, че далеч не сте единствените. Нюйоркчанките буквално не признават друг цвят, което ясно личи от всяка галерия с уличен стил от седмицата на модата.

И макар според Pantone цветът на 2017 да е пролетно зелено, един друг тон се откроява сред най-популярните тенденции на годината. В топ 100 на социалната мрежа за стилни вдъхновения Pinterest откриваме така нареченото “navy” синьо – много тъмен, понякога почти черен вариант на цвета. И ако заклетите почитатели на черното никога не биха се пречупили да сложат нещо в ярко зелено, то сме сигурни, че не биха имали проблем да дадат шанс на този горещ тренд.

Ако все още не сте убедени, вземете предвид факта, че комбинацията от тъмносиньо и черно е много елегантна. Освен това, тъмният нюанс лесно минава за неутрален, така че ако решите да експериментирате със стайлинг, ще имате една солидна основа. В галерията по-долу ще откриете 20 креативни идеи за това как да го носите.