Розовото е новото черно

Когато говорим за спортни обувки за пролетта и лятото, вероятно белите кецове първи изникват в ума ви. 

Ние също сме сред техните заклети фенове и особено харесваме факта, че от няколко години насам можем да ги носим с почти всичко, което се крие в гардероба ни.

Тази година обаче, класическите модели срещат истинска конкуренция в лицето на предложенията в пудрено и розово злато. Едни от най-търсените маратонки на пролетта, а именно Nike Air Max Thea, завладяха модните блогове именно благодарение на вариацията си в розов металик. Изчистените модели на Vans, adidas и Reebok, макар и в пастелния нюанс, отново позволяват стилни експерименти, именно благодарение на дизайна си.

Мислете за кецовете и маратонки в розово така, както мислите за тези в бяло и черно, когато подбирате с какво да ги носите. Благодарение на тенденциите не само при облеклото, но и при красотата и интериора, нюансите на нежния цвят на практика са се превърнали в почти неутрални. Ето защо фешънистите носят спортните обувки в розово с актуалния този сезон деним в класическо синьо, черно и бяло. За още по-ефектен резултат, те го съчетават и с друг елемент в същия нюанс – тренч, чанта или ефирен топ.

Няколко идеи как да носите красивите маратонки и кецове в пудрено и розово злато ви даваме в галерията!