Най-горещите цветове в тенденциите при интериора

Лятото е сезонът на промените, а това важи с пълна сила и за домовете ни. 

Ако в близките месеци ви предстои ремонт или планирате да освежите интериора у дома с нови мебели и декорации, галерията по-долу ще ви даде няколко интересни предложения за цветовете, на които да се доверите без колебания.

Според декораторите и интериорните дизайнери, нюансите, които властват на модния подиум с лекота превземат и тенденциите в обзавеждането. Така например пастелите като пудрено и ментово са абсолютен хит, но същото важи и за сивото и тъмния, дълбок нюанс на синьото – все цветове, които от института Pantone определиха за предпочитани от модните дизайнери за сезон пролет-лято 2016. 

Фактът, че те са модерни в момента не е повод да се притеснявате, тъй като нюансите са достатъчно класически, за да са актуални година след година. Ако сте по-смели, без колебания можете да ги изберете за стените у дома или да ги съчетаете помежду им, но използвани като акцент под формата на интересен аксесоар, мебел, дори декоративни възглавнички, те със сигурност ще направят впечатление на всеки гост.

Вижте ги в галерията!