Пролетта в царството на денима

С навлизането на новия сезон искаме да заложим на нещо по-леко и Calvin Klein Jeans ни дават точно това, от което имаме нужда.

Философията на модния лейбъл „по-малко е всъщност повече“ е на почит и през пролетта и лятото на 2024 г. Отново е обърнато внимание на изчистените силуети и емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, които създават чувствени визии, пречупени през модерната призма. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма на тялото, като едновременно с това не ограничават движението.

Денимът на Calvin Klein Jeans е безпроблемно универсален, а класиките са синхронизирани с комфорта. Именно това прави колекциите на бранда вечни. Този сезон дънките са по-широки и с по-права кройка, но във все така успокояващият син цвят. Това създава усещане за комфорт, но и изчистена естетическа визия без излишен шум.

Нашата селекция за ежедневна визия:

Комбинираме прави дънки с висока талия и класически джобове с риза с boxy кройка от твърд памучен деним, за да сме уверени и чувствени.

При мъжете съчетаваме карго дънки с индиго риза с къс ръкав за ежедневна визия и relaxed кройка, напомняща 90те.

Всяка визия няма да е завършена, ако няма нужния аксесоар. При тях линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, функционалността и лекотата са поставени на преден план. Цветовата палитра е монохромна и неутрална, подхождаща си на всеки стил.

Ако имате нужда от глътка свежест, от нов деним до изискано ежедневно облекло, то колекцията на Calvin Klein Jeans за сезона носи всичко това.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center. 

Calvin Klein JeansдениммодаТенденции