Нюансите на оранжевото на върха на тенденциите

В морето от черно, сиво и кафяво не е чудно, че всички търсим начин да добавим малко цвят и настроение в зимните си тоалети. 

И както често се случва, търсим въпросното вдъхновение онлайн – в любимите си модни блогове, в последните красиви визии на звездите, в Instagram и Pinterest. Данните от търсачките на последната социална мрежа често изненадват с резултатите си – само миналата седмица ви разказахме за триумфа на така нареченото “navy” синьо в топ 100 на цветовете за 2017.

Сега трендсетърите, потребители на Pinterest, избират своя категоричен фаворит в нюансите, които ще са актуални през идната пролет. И докато топлите дни на изминалата година минаха под знака на пудреното розово (което след това се пренесе в гардероба ни за есента и зимата), този път цветът е максимално далеч от приглушените пастели. Говорим за огненото оранжево и неговите различни нюанси, чиято популярност е скочила с цели 59%, в сравнение със същото време миналата година! Вземайки предвид факта, че цветът е толкова ярък и наситен, не е трудно да си го представим в десетки интересни комбинации за идващите топли дни.

Няколко такива ви показваме в галерията!