Как да носим панталони с рокля… и да изглежда много стилно

Появила се е една нова интересна тенденция – да носим рокля с панталони или дънки. Звучи щуро, но ако знаем как да го направим, резултатът е много добър.

Да, комбинацията от рокля с панталон е трудна за съчетаване, но ако знаем как правилно да комбинираме дрехите, можем да създадем много стилен ефект.

Ето кои са златни правила:

Не прекалявайте с цветовете – визията, към която се стремите е достатъчно оригинална и дори рискована, затова трудно може да се съчетаят различни гами цветове в този тоалет. Опитайте комбинацията между рокля и панталони в един и същи цвят или такива, които взаимно се подчертават. Бежавата рокля с дънки, например, е много добър вариант.

Опитайте разкроени рокли – тези по тялото по-трудно може да изглеждат стилно с нещо отдолу. Но затова пък на разкроените модели или тези с голяма цепка визията подхожда доста добре.

Идва тенденцията “грозни рокли”, но не е толкова страшно

Използвайте вталени панталони и дънки – широкият крачол може да се припокрие с роклята и в резултат тялото ни да изглежда неуформено и сковано. Ако изберем вталените панталони, обаче, ще се създаде ефект на издължаване и оформяне на тялото.

Спазвайте същия стил – и двете части на облеклото трябва да наподобяват една на друга, за да са в синхрон, което е изключително важно в тази визия.

Не прекалявайте – в този тоалет не ви трябват много аксесоари и допълнителни пластове облекло. Бъдете умерени в съчетаването – добавете високи токчета и чанта и сте готови.

Вижте галерията за още вдъхновение как да носите визията. 

Малки френски тайни за по-добър стил

Пролетта ще бъде сезонът на роклите

Стилно вдъхновение в цвят мандарина

hero_slidertips