Идва тенденцията “грозни рокли”, но не е толкова страшно

Всичко “грозно” напоследък въодушевява модните инфлуенсъри.

След грозните маратонки и грозните пуловери, през пролетта идва ред на “грозните рокли”.

Изглежда има някакво особено очарование в дрехите и обувките със странен обем, които са предизвикателство за съчетаване, но пък когато уцелиш правилната формула, ефектът е твърде интересен, за да го пренебрегнем.

Тук идва моментът да кажем добра дума за “грозните” рокли и да ви успокоим, че не изглеждат чак толкова зле. Какво представляват?

Пролетта ще бъде сезонът на роклите

Могат да бъдат къси или до под коляното, но основното е, че са с А-силует и много широки, затворени в горната част и с буфан ръкави. Определено наподобяват нощница или нещо, с което са обличали момиченцата през 19-и век.

Сред плюсовете на подобни модели определено е това, че с тях лесно можете да грабнете вниманието.

И тъй като обемът напоследък моментално се свързва с актуалност, можете да бъдете спокойни, че с “грозна” рокля автоматично попадате в латегорията жени, които разбират от тенденции.

Трудно ли се съчетават? Всъщност, не. Достатъчно е да изберете кокетни, прилепнали по крака и прибрани в глезените боти. Както и много елегантна малка чантичка с къса дръжка.

Не можем да пропуснем и това, че в летните горещини с такъв модел рокля усещането би било свободно и прохладно. Въобще, макар няколко пъти да ги нарекохме грозни, тези рокли съвсем не са за пренебрегване.

Ако и на вас моделът ви се струва странен, но закачлив и симпатичен по свой начин, можете да разгледате галерията ни с шопинг предложения в този стил.

Чао, слим деним! Ето кой модел ще го замени