Как да носим ботушите с набор всеки ден

След есенното ревю на Saint Laurent всички говореха само за едно – набраните ботуши, покрити с кристали и струващи около 10 000 долара, които бяха гвоздеят на шоуто.

От модния подиум в Париж този чифт скоро се озова в гардеробите на звезди като Риана, Селин Дион и Кендал Дженър. И макар да можем единствено да мечтаем за тези дизайнерски съкровища, посланието е повече от ясно – ботушите с набор са абсолютният хит на есен 2017.

Ботушите, които набират скорост в Instagram 

Ако трябва да сме честни, този модел никога не е “излизал от мода” в пълния смисъл на израза. Но след блестящото предложение на Антъни Вакарело, куп други дизайнери последваха примера му и в резултат набраните ботуши получиха своя съвременен ъпдейт. В момента ги откриваме в най-различни цветове и форми, от всевъзможни материи. Кожа, брокат, пайети, лак, задължителният велур осигуряват огромно разнообразие, задоволяващо всеки вкус.

И именно това разнообразие ни позволява да инкорпорираме ботушите в есенния си стил, независимо от повода. Ето как ги носим…

В офиса

Плетената рокля е задължителна част от гардероба ни през есента и зимата, и никак не е трудно да бъде съчетана с красив чифт ботуши с набор. Постарайте се нюансите на дрехата и обувките да контрастират, а накрая завършете с класическо и стилно палто, подходящо за офисния дрескод.

През уикенда

Скини дънки и ботуши с набор са истински “match made in fashion heaven”. Комбинацията е едновременно лежерна и подходяща за почивен ден, но същевременно елегантна. Обемен плетен пуловер завършва небрежното съчетание с доза комфорт.

На парти

Велурените чизми, с набор или без, отново се очертават като хитов избор за парти сезона. Добавете към тях доза блясък, чрез миди пола с пайети и накрая завършете със секси топ. А ако съчетанието ви се струва прекалено за стила ви, малката черна рокля винаги е добър вариант за ботушите.