Играта със сандалите загрубява, вътре ли сте?

Сандалите на лято 2019 идват с ключова дума стабилност – потвърждава го още една тенденция, а именно възраждането на Dr. Martens.

През миналата година, продажбите на марката са скочили с над 30% и резултатът е, че новата популярност на Dr. Martens се пренася и при модата при сандалите.

По всичко личи, че брандът ще успее да наложи своите сандали за лятото, а те са с доста груба и солидна линия. Инфлуенсърите вече ги носят, а много други брандове са започнали да предлагат подобни дизайни, в това число и Zara, естествено. (Ще ги откриете в галерията горе).

За да отбележат такъв успех, Dr. Martens яхнаха “грозната” вълна в модата. През зимата се нагледахме на ugly sweaters и на грозни маратонки, след това дойде пролетния бум на грозните рокли. Повече от логично, грозните сандали сега настъпват към гардероба на почитателите на модата.

Дали ще се присъединим, зависи само от нас. Ние единствено ще кажем в защита на грозните сандали, че са стабилни и удобни и че ако ги носим, поне ортопедите със сигурност ще бъдат доволни.

Факт е и това, че Докмартенсите (както и чехлите Birkenstock – друг възроден тренд през последните сезони) стоят интересно с елегантни панталони, или с романтична рокля или риза.

Стига вашият стил да допуска малко екстравагантност, може да ви харесат!

В галерията ви подготвихме една шопинг селекция.