Friday Fetish: 4 правила за лятната мода от парижанките

Когато дрехите стават по-малко, изберете правилните модели.

Няколко ключови елемента присъстват в гардероба за лятото на всяка французойка – семпли и изчистени модели, наред с дрехите с дръзки и изненадващи принтове и цветове, с които да се откроят от тълпата.

Вижте кои са четирите златни правила, на които те се позовават при шопинга за горещите дни.

Инвестирайте в лятна флорална рокля

Французойките са майсторите на това да правят красиви тоалети от само няколко добре подбрани елемента, без да губят много време в суетене пред огледалото. Затова и в летния им гардероб никога не липсва женствената рокля на цветя, която лесно могат да съчетаят без много аксесоари и пак да изглеждат стилно.

Експериментирайте с бялата риза

В гардеробите на французойките никога не липсват модни класики като изчистената бяла риза. И макар и вече почти всеки да притежава поне един такъв модел, парижанките успяват да се откроят от останалите с това, че си позволяват да излязат от рамките на очакваното. Бялата риза може да бъде използвана по много повече начини освен традиционния и точно такива експерименти правят стила ни уникален.

Бърз нежен грим, както го правят французойките

Бъдете креативни с принтовете

В райе или на точки парижанките обичат да разнообразяват тоалетите си с нежни принтове, но често правят изненадващо изключение от генералния си стил с неочаквани щампи. За този сезон тропическите и плодови принтове са голяма тенденция.

Florals for spring? Не, не и тази година

Добавете ярки цветове към колекцията си

Дори минималистичният стил може да бъде ярък и дързък! Червеното е най-обичаният избор на французойките, с който разнообразяват гардероба от неутралната гама, но вие можете да подходите по различен начин и да изберете онези тонове, които най-добре ще подчертаят цвета на кожата, очите или косата ви.

Най-универсалното правило за отслабване, заемка от французойките

Френските тайни, с които всяка жена може да бъде красива

tips