За коженото яке с любов: Звездите, които карат бунтарския стил да изглежда греховно секси

Нина Добрев, Селена Гомес, Ирина Шейк, Бела Хадид, Хейли Болдуин, Шарлийз Терон и Кендал Дженър – коя носи коженото яке най-добре?

Класически изчистен или такъв с щампи; в черно или в бежово; късо изрязано или дълго и овърсайз – независимо какъв е стилът ви, има поне един модел кожено яке, който перфектно да допълва визиите ви.

В разгара на есента ви припомняме защо това е любимата ни дреха за сезона с няколко от най-добрите звездни аутфити в бунтарски стил.

Едно кожено яке и 25 различни визии

Разглеждайки техните визии, само се убеждаваме, че няма по-добра класика в есенния гардероб. Коженото яке е от онези must haves, което кара всяка жена да изглежда в пъти по-стилна.

С какво можем да го съчетаваме? Буквално всичко – от пола, през рокля, панталон и дънки. От къде можем да си го купим? Почти навсякъде, но ви съветваме да внимавате на коя марка се доверявате. Търсете качествен модел, който ще остане с вас за дълго.

Една от най-емблематичните марки, Calvin Klein, е създала последната си колекция точно на базата на онези класики в гардероба на модерната жена, с които най-добре можем да изразим себе си и неподправения си стил.

Акцентите в новите им предложения са заимствани от класическата мото визия. Правят впечатление детайлите от щампи, светлоотразяващите елементи, циповете и сребристите орнаменти, поставени върху тъкани, които съчетават сексапила с комфорта.

Колекцията е силно повлияна от естетиката на Ню Йорк през 70-те години, но моделите са погледнати през модерен поглед.

Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

С тази линия Calvin Klein Jeans отдава почит на днешния никога неспиращ свят, както и на жената, която всеки ден успява да го покорява.

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center.

Снимки: Profimedia, Calvin Klein

Fashion GalleryHero SliderPopular