Най-секси кампаниите на Calvin Klein, които останаха в историята

Всички причини да харесваме марката, изобразени в някои от най-иконичните модни фотосесии, създавани някога.

Миналата година Calvin Klein отпразнуваха 50-годишнината си на модното поле и можем със сигурност да кажем, че за това време те успяха да създадат истинска история.

През годините те се отличиха от останалите марки с провокативния си стил и смелостта да нарушават неписаните правила на традиционното. Благодарение на точно тази тяхна дързост днес имаме толкова много ярки примери за кампании, които променят изцяло кариерата на моделите и остават завинаги в модната история.

Днес поглеждаме назад към именно тези емблематични моменти в порфолиото на марката, като ви показваме някои от най-горещите кампании на Calvin Klein. Кадрите ще намерите в галерията. 

Още кампании на марката, които си заслужава да видите

Гледайки снимките, ни се струва сякаш марката е на светлинни години от останалите и че точно затова фотосесиите с техните модели са толкова забележителни. Истината, обаче, е съвсем различна – всъщност причината се крие във факта, че предложенията на бранда са създадени така, че да превърнат всекиго в звезда.

Благодарение на разпознаваемите класически модели, на които марката не изневерява, и на стилните принтове и кройки, които подчертават тялото по най-добрия начин, модният гений Келвин Клайн е намерил формулата за перфектния стил.

Вече имаме още повече възможности да се докоснем до света на марката, след като от Calvin Klein Jeans отвориха два нови обекта в София – в мол Сердика и в мол Парадайз.

Там ще намерим най-новите предложения на марката, заедно с качествените мъжки и дамски облекла, които правят бранда така популярен години наред.

Побързайте да посетите новите локации, докато все още можете да се възползвате от специалните летни отстъпки до 50% на избрани артикули.

Прочетете още тук: Нека шопингът да започне сега: Calvin Klein Jeans отварят два нови обекта у нас

Fashion GalleryHero Slider