Визия на деня: Съвременната Кари Брадшоу

Спомняте ли си как започваше всеки епизод на “Сексът и градът”? 

Кари Брадшоу върви уверено по любимите си улици на Ню Йорк, облечена в розов топ и бяла туту пола. Докато един автобус с реклама на собствената й колонка не съсипва и тоалета, и настроението й, изпръсквайки я с вода от близката локва.

Е, именно тази визия на Кари е една от най-култовите за сериала, а стилистката му Патриша Фийлд я е пресъздавала няколко пъти в различни епизоди. Гледайки снимки от последната публична поява на Сара Джесика Паркър можем да сме сигурни, че тя също се е запитала “Какво би избрала Кари?”  

10 визии на Кари Брадшоу, които все още изглеждат страхотно

Актрисата, “влязла в обувките” на Брадшоу, се появи на откриването на бутик в Ню Йорк,  облечена в дизайн на модна къща Oscar de la Renta. Бухналата й пола от черна дантела беше съчетана с бял топ и черен сутиен под него. Малка чантичка с блестяща златна верижка допълваше тоалета, завършен от чифт стилето със златни пайети.

Ключовите елементи от пъзела, наречен Кари Брадшоу

Нямаше как да не направим асоциация със стила на Кари, който винаги е бил смел, женствен и излизащ от рамките на модните порядки. Пишем отличен на Паркър, която за пореден път се вдъхновява от обичаната телевизионна героиня. Вижте снимки в галерията! (Profimedia)