Тайната на Виктория за моментално добро настроение

Виктория Бекъм извървя дълъг път от ерата на Spice Girls до модните подиуми в Ню Йорк, където в последните години представя своите колекции. 

Дизайнерката успя да постигне нещо, което много дами от шоубизнеса опитаха да направят, но се провалиха с гръм и трясък. А за разлика от тях бившата Пош Спайс днес е заслужила титлата си “успешен дизайнер”.

Затова не се учудихме, когато разбрахме, че цветът на уверените жени е открил своето място в гардероба й. В скорошно интервю Бекъм споделя, че когато иска да се чувства добре, задължително се облича в червено.   

“Сега е времето да бъдем позитивно настроени и оптимистични,” казва тя. “Лично за мен мога да кажа, че се чувствам така, когато нося ярки цветове. Червеното например е силен, щастлив и позитивен цвят, затова обичам да се забавлявам с него.”

Поглеждайки назад към стила на Виктория, можем да се уверим, че тя държи на думите си. Дизайнерката често избира монохромна палитра и класически комбинации от черно, сиво и бежово, но когато носи приковаващи вниманието цветове, често залага на червено.

Според психолозите, “червеното символизира сила, решителност и лидерство. Дава кураж и увереност. Повишава ентусиазма на този, който го носи, енергията му и вярата в личните възможности.” Ако професията ви е такава, която изисква увереност в огромни количества, учените съветват да го превърнете в основна част от гардероба си.

Повече за стила на Виктория Бекъм четете тук!