Цветът, който всяка силна жена трябва да носи

Червеното символизира сила, решителност и лидерство. Дава кураж и увереност. Повишава ентусиазма на този, който го носи, енергията му и вярата в личните възможности. 

Червеното е цветът на победителите. 

Това, според психолозите, са само част от позитивните качества на яркия цвят. Макар да признаваме, че понякога не е никак лесно да го носим, има ли жена, която не би искала да внушава респект, особено на работното място? Ако професията ви е такава, която изисква увереност в огромни количества, учените съветват да го превърнете в основна част от гардероба си.

Според психолозите, червеният цвят е подходящ и за интервю за работа, особено ако позицията, за която кандидатствате, изисква силно изразени лидерски качества, борбеност и решителност. Освен това е научно доказано, че нюансите от тази гама, независимо дали говорим за класическо червено, бордо или пурпурно, се отразяват на начина, по който носещият ги гледа на себе си, което влияе на излъчването, което оставяме у околните.  

Дамите, които носят червено, изглеждат по-страстни и по-привлекателни в очите на мъжете, но и много по-сигурни в себе си и собствените си желания в една връзка. Червеното неслучайно е цветът на любовта,

Независимо дали носите червения цвят на работното място, в свободното си време или на романтична среща, бъдете сигурни, че впечатлението, което оставяте у околните, е за сериозна жена, която може да се грижи сама за себе си, без да зависи от някой за каквото и да било.