Ариана Гранде се омъжи тайно

Близо година и половина след началото на връзката си Гранде и Гомес са се оженили тайно.

Вчера от People разкриха, че през уикенда Ариана се е омъжила в скромна церемония за половинката си Далтън Гомес.

Щастливото събитие се е случило в интимна и малка церемония в дома им в Монтесито, Калифорния. Гостите са били най-близките на двойката и семействата им.

Снимка на дома на Ариана Гранде

“Омъжиха се, беше много малка и интимна церемония – по-малко от 20 души. Стаята бе изпълнена с любов и щастие. Двойката и техните семейства не могат да бъдат по-щастливи”, посочи източникът на People. “И Ари, и Далтън обичат Монтесито. Прекарват много време там и бе напълно естествено да се оженят в красивия дом на Ариана.”

25-годишният Далтън е агент на недвижими имоти и се е запознал с Ариана на парти на Майли Сайръс. За връзката им научихме първо през март, но източници разкриват, че отношенията им са започнали още през януари 2020г. Двамата са прекарали карантината заедно, което помогнало връзката им да се разрасне бързо. Двойката обяви годежа си през декември миналата година.

Тайното послание зад пръстена на Ариана Гранде

Преди това Гранде бе сгодена за комедианта Пийт Дейвидсън. Двамата започнаха да излизат в началото на пролетта на 2018г. и месец по-късно обявиха годежа си в социалните мрежи, но в края на годината се разделиха.

Popular