Още снимки на краката… тоест, на обувките на Джей Ло

Новата колекция обувки на Джей Ло за DSW се състои от точно такива модели, каквито самата Дженифър би носила.

И от снимките й за кампанията това си личи перфектно. Моделите са секси, дръзки и с вайб като от парти в Бронкс, от където е латино звездата.

Много от моделите са с детайли от винил, с блясък или със змийски принт, а други приковават вниманието с неонови цветове или с предизвикателни каишки. Бъдете секси без ограничения – това ни казва тази колекция… а тялото на Лопес допълва ефекта красноречиво!

50-годишната звезда продължава да е в топ форма, както виждаме от рекламните фотоси.

Звездата, която това лято ще навърши 51 години, планира сватбата си с Алекс Родригес тази година. При това положения няма нищо чудно, че полага големи усилия да изглежда по най-добрия възможен начин.

Как се грижи за тялото си?

Освен че се придържа стриктно към здравословната храна, Дженифър не пие кафе и не близва алкохол. Тя винаги е била физически активна, но в последните години режимът й на спорт е още по-безкомпромисен.

Джен тренира всеки ден и разчита особено много на упражненията с тежести. Точно те изграждат мускулите, укрепват костите и освен това са важни за активирането на метаболизма. И, разбира се, дивата танцува всеки ден!

Много полезно! Тайните на жените, които имат красиви крака

 

 

Fashion GalleryHero Slider