Миранда Кер стана дизайнер на дънки

Австралийската красавица Миранда Кер стана поредният модел, застанал от другата страна на модния бизнес. Тя създаде лимитирана колекция за марката Mother Denim. 

И то за добра кауза! Част от приходите от продажбите на линията с подписа на Кер ще отидат за благотворителност, подпомагайки фондацията на австралийската болница Royal Women’s Hospital. Нейният фокус е женското здраве и грижата за преждевременно родени бебета.

Колекцията на Миранда се състои от 12 модела, създадени от деним, а в главната роля в рекламната кампания е самата тя. Кер демонстрира актуалните поли с трапецовидна кройка, разкроени дънки, ретро модели с висока талия (за които писахме наскоро), якета с бродерии, ризи, гащеризони и къси панталони. 

Цената на дрехите варира от 105 до 325 долара и всеки елемент е създаден като класически must-have за предстоящата пролет.

Досега Миранда не е участвала в модна колаборация, но е създавала колекции бижута със Swarovski и чаени чаши за Royal Albert®. Кер има и собствена линия органична козметика Kora Organics, заради която напусна редицата на ангелите на Victoria’s Secret.