Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Както всяка година, дългоочакваният червен килим на Met Gala не разочарова. Събитието, което откри модната вечер в музея Метрополитън в Ню Йорк, отново „удари“ право в целта, оставяйки ни безмълвни не само заради супер уау роклите, но и заради ослепителните визии на знаменитостите, които взеха участие в емблематичното събитие.

Met Gala 2023 отпразнува Карл Лагерфелд с вечер, наречена „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“

Звездната вечер се превърна в емблематична почит към приноса на дизайнера към модния свят. Починал на 19-и февруари 2019 г., Карл се счита за един от най-великите модни дизайнери, съществували някога.

Тази година темата на Met Gala 2023 почита творенията на покойния дизайнер и красотата се крие зад всеки акцент – от класически и свеж грим през ефирни и сребристи нюанси до антигравитационни кичури и дори почит към кинематографичния грим, който олицетворява любимата котка на Лагерфелд – Шупет.

Истината е, че чистият, семпъл и много минималистичен грим доминира на червения килим тази година. Звездите се спряха на демонстрацията на безупречна кожа, бледорозови бузки и нежни устни.

Знаменитости като Мая Хоук и Ашли Греъм изнесоха майсторски клас по нежна красота, отново следвайки максимата „по-малкото е повече“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Джесика Частейн пък ни удиви с масленорусата си коса. Кара Делевин бе заложила на сребристосиня визия. Емили Ратайковски се появи с къс бретон, а Флорънс Пю пристигна на събитието обръсната!

Ами да, обратите в звездните визии със сигурност не липсваха!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Серина Уилямс обяви втората си бременност на Met Gala 2023

Hero Slider