Серина Уилямс обяви втората си бременност на Met Gala 2023

Met Gala се превръща в Mamma Gala! Три красиви дами позираха на престижния червен килим, демонстрирайки бременни коремчета.

Американският топмодел Карли Клос, омъжена от 2018 г. за предприемача Джошуа Кушнър, вече стана майка за първи път през март 2021 г., а сега тя разкри втората си бременност на най-бляскавото събитие за годината.

Клос признава, че не е било никак лесно да успее в това начинание. За да успее да запази мистерията, през последните месеци тя е носила няколко слоя рокли и големи палта. Топмоделът сподели още, че се радва, че в бъдеще ще може да сподели на бъдещото си детенце, че е било нейният „ескорт“ на червения килим на Met Gala 2023.

Карли обаче не бе единствената звезда на вечерта, която разкри втората си бременност.

Серина Уилямс също е бременна

Кралицата на тениса посрещна първото си дете от Алексис Оханян през 2017 г., а сега е на път да стане майка за втори път.

В Instagram шампионката сподели: „Развълнувана съм от поканата на Анна Уинтур за Met Gala 2023.“

С няколко часа закъснение, когато вече феновете бяха поуспокоили сърцата си, изненадващо пристигна Риана, ветеран на Met Gala и почетен член на „клуба на звездните майки“.

35-годишната поп звезда и предприемач роди първото си дете от рапъра A$AP Rocky само преди година. В сравнение с първата си бременност обаче, певицата е уверена, че преживява съвсем различно нещата: без особено желание, малко повече гадене, но и много енергия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд