Лили Роуз Деп и София Ричи дефилираха за Chanel

Младата муза на Карл Лагерфелд и лице на новия Chanel No. 5 L’EAU Лили Роуз Деп най-накрая направи своя дебют на котешката пътечка. 

След като няколко сезона бе неизменно присъствие на първия ред на дефилетата, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп получи своя звезден момент. 17-годишната харизматична красавица се превърна в гвоздей на пищното Métiers d’Art шоу, състояло се в парижкия “Риц” снощи. Облечена в сет от къс топ и миди пола в златисто, Лили дефилира ведната след супермодела Кара Делевин, която пък откри ревюто.

Лили Роуз Деп

Кара Делевин 

Макар да се е посветила основно на своята филмова кариера и да не дефилира от няколко години, Кара винаги е имала по-специална връзка с Лагерфелд и Chanel. Затова не се изненадахме, че британката беше специален гост в шоуто, макар далеч да не е единствената звезда в него. Певецът Фарел Уилямс, който участва в кратък филм и реклама за Chanel преди няколко години, също взе участие в дефилето. 

Фарел Уилямс 

Освен Лили Роуз, друга млада надежда в модната индустрия направи своя бляскав дебют в рамките на Métiers d’Art – София Ричи. Вече сме ви разказвали за по-малката сестра на Никол и дъщеря на Лайнъл Ричи, нашумяла наскоро като новата изгора на Джъстин Бийбър. Тя обаче е решена да покаже, че е много повече от това и ревюто на Chanel очевидно е нейният трамплин към бляскава кариера на котешката пътечка.

https://www.instagram.com/p/BNrRvfChssu/

И тъй като това все пак е ревю на Chanel, известни лица не липсваха и в публиката. Джейда Пинкет Смит и нейната дъщеря Уилоу се присъединиха към френската актриса Клеменс Поузи и разбира се, Ванеса Паради. Дългогодишната муза на Лагерфелд и лице на Chanel изгледа шоуто и дебюта на своята дъщеря от първия ред.

Клеменс Поузи

Уилоу и Джейда Пинкет Смит

Ванеса Паради 

Що се отнася до самата колекция, предложенията на Лагерфелд носят в себе си подчертаният парижки дух и артистичност, характерни за Chanel. Нов прочит на традициите или това, което Кайзерът умее най-добре отново му донесе висока оценка от модните критици.

Снимки: Profimedia, Instagram

_minipage