Лили Колинс е новото лице на Cartier

Актрисата от “Emily in Paris” ще представя новата колекция Clash. [Un]limited.

Лили Колинс се присъединява към семейството на Cartier – компанията, с чиято помощ тя заблестя на множество червени килими през последната година.

Младата звезда бе избрала бижутата от марката за визиите си на наградите SAG и “Златен Глобус”, както и на Мет Гала 2019.

Като почитател на Cartier от години, когато Емили получава обаждането от компанията, радостта е разбираемо голяма: “Почувствах го като част от еволюцията ми, усещах го като органично приятелство, което съм имала толкова години, но никога не си представях, че ще мога официално да стана част от семейството”, разказва тя.

“Неповторима и решителна, Лили Колинс олицетворява новото поколение артисти, които дръзват да разкрият многото си лица – понякога елегантни и вдъхновени от класиките, понякога креативни, понякога дори очарователно странни. Накратко – хора, които не си поставят ограничения”, споделиха от Cartier пък.

Емили се присъединява към лицата на марката с колекцията Clash. [Un]limited, която включва модели с младежко излъчване и дръзки обемни детайли.