Мария Бакалова, Лили Колинс, Марго Роби и още от най-запомнящите се звездни визии на наградите “Златен Глобус”

Без много wow-моменти от червения килим тази година.

Сравнявайки стила на звездите по време на наградите “Златен Глобус” с всеки друг ден от последната година, можем спокойно да кажем, че визиите предложиха огромна доза елегантност и блясък. Сравнявайки тоалетите им вчера с тези от предишни години, вече бихме казали, че имаше повече скучни тоалети, отколкото запомнящи се.

Голяма част от звездиту бяха решили да заложат на сигурно с монохромни визии в класическите цветове като черно, бяло, червено. Обратно на очакваното аутфитът с класически бежов панталон от Мишел Пфайфър ни допадна повече от традиционните пищни рокли, типични за такова събитие.

Сред тоалетите, които се откриха от останалите попаднаха и тези на Марго Роби, Аня Тейлър-Джой, Кейт Хъдсън и още.

На първата си официална наградна церемония Мария Бакалова сияеше в червено с рокля от Giorgio Armani.

Лили Колинс, която с “Emily in Paris” достави доза модно вдъхновение на всички ни, не разочарова и с тоалета, с който посрещна наградите от вкъщи. Визията й включи ретро рокля от YSL и бижута от Cartier.

Блясъкът не липсваше и във визията на Аманда Сийфрид, която избра рокля от Oscar de la Renta, но обърна най-голямо внимание на аксесоарите. Бижутата й бяха на стойност над 1 милион долара.

Мишел Пфайфър, която гледаше церемонията дистанционно, от хотелската си стая, на място на традиционната рокля или костюм избра тоалет от Valentino – комбинация от бляскава блуза и панталон с висока талия. За бижутата заложи на творенията на Рона Пфайфър, сестрата на съпруга й.

Никол Кидман също бе сред звездите, които не присъстваха на церемонията, но въпреки това не пренебрегна тоалета си с рокля от Louis Vuitton.

Ел Фанинг достави истински магическо сияние с нежна синя рокля от Gucci.

Вижте още от най-добрите визии в галерията.

Снимки: Profimedia, Instagram

Fashion GalleryHero SliderPopular