Лени Клум ни показва дънките, които ще носим тази пролет

Точно така, говорим за дънките. Те са единствената дреха, за която няма как да напишем достатъчно… Подходящи са за всеки сезон. Следователно, сезон след сезон, има и нови тенденции, които трябва да отчетем, и които веднага искаме да включим в нашия стил. Лени Клум, дъщерята на Хайди Клум, вече ни демонстрира една от тях и сме сигурни, че през тази пролет ще я виждаме навсякъде.

По случай представянето на втората си колекция Fila за Deichmann, Лени посети Хамбург, където идеите й бяха отпразнувани с разкошно парти. За да подхожда на маратонките й, 18-годишната красавица заложи на доста небрежна визия, която обаче веднага привлече вниманието ни.

Лени Клум избра изцяло дънкова визия

Но не и в познатото синьо, а в почти бял нюанс. А ние смятаме, че това е чудесен избор, тъй като прави небрежния външен вид малко по-шик. Дори кройката на дънките й е много модерна в момента. Лени всъщност се е спряла на повсеместната тенденция на широките крачоли.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @deichmann_schuhe

Неочакван избор, но със сигурност ценен от мнозина. Дънките на младия модел не са с ниска талия, а дори напротив. Лени се спира на модел с висока талия, демонстрирайки, че дори дънките с ниска талия да обещават да бъдат „най-добрата“ тенденция за следващите месеци, класическата висока талия със сигурност ще бъде не по-малко стилна.

С визията си, дъщерята на Хайди Клум, подчертава тенденция, която вече бяхме предвидили за пролет 2023, а именно, че дънките в бели и светлобежови тонове ще бъдат на мода. И хубавото тук е, че те са наистина лесни за съчетаване.

Е, очевидно Лени ни доказа, че светлите дънки не са по-малко гъвкави от сините си „братя“, но е най-добре да ги избягваме в дъждовни дни, защото едва ли искаме кални пръски по тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Едва на 18 г. Лени Клум вече надминава майка си