Кендал и Кайли Дженър пускат собствена колекция бански

Най-младите представителки на клана Кардашиян-Дженър продължават да развиват своята модна империя, прибавяйки линия бански костюми към колекцията, по която работят съвместно с Topshop. 

Колаборацията на Кендал и Кайли с марката за достъпна мода направи своя дебют по време на седмицата на модата в Ню Йорк в началото на годината и за момента изглежда, че е доста успешна. Младите фенове на риалити звездите сега ще могат да се сдобият и с бански костюми, които момичетата са създали заедно с Topshop. Благодарение на профилите им в Instagram вече добихме представа как точно ще изглеждат моделите.

Моделите са подчертано спортни, но и много секси – нещо, което е характерно за стила на двете сестри. Кайли публикува няколко снимки с бански от две части в неоново жълто и надписи “Kendall+Kylie”, както и с модел в златисто, отличаващ се с няколко ленти. Кендал, от своя страна, засега зарадва феновете си само с една снимка, на която е с бял бански от две части, съчетан с верижка, спускаща се по гърба й.

“Вдъхновихме се от калифорнийските си корени,” казва Кендал за дизайните. “Всеки модел олицетворява плажния, летен дух на Лос Анджелис.”

“Независимо дали плувате, събирате тен или сърфирате, всеки от банските е създаден, за да можете да се забавлявате, докато сте облечени в него,” допълва и Кайли.


Кайли разкри, че със сестра й подготвят колекция бански още през април, когато пусна няколко снимки зад кулисите на рекламната фотосесия в своя Instagram и Snapchat. Линията ще влезе в продажба от 9-ти юни, като освен бански, в нея ще има и плажни аксесоари.