Какво мислят мъжете за дамското бельо?

Мъжете харесват повдигащи сутиени и прашки – факт!

Разбира се, всяка дама има своите предпочитания и изборът на пазара е толкова голям, че повечето от нас рядко биха се съобразили с мнението на половинката си, освен ако не става дума за специален повод. Въпреки това е много интересно да разберем какво точно мислят мъжете за сутиените без презрамки, спортните сутиени, боксерките, бикините и останалите най-популярни видове дамско бельо. 
Именно затова от Huffington Post и популярният мъжки сайт AskMen.com провеждат анкета, в която се включват над 2700 потребителя от силния пол и споделят своите предпочитания за това в какво бельо им харесва да виждат приятелките или съпругите си. 
Изненадва ли се някой от това, че мнозинството от мъжете харесва повдигащи сутиени? Ние не. 31% от господата, дали своя глас в анкетата, са заявили, че харесват ефекта на това бельо върху женското тяло. Секси сутиените тип “bralette”, често направени от дантела или друга прозрачна материя, които много жени предпочитат напоследък, заемат второто място. Най-непопулярни сред силния пол са сутиените без презрамки (и сред нас също) и спортните сутиени, като за вторите също сме съгласни. Те имат своето важно приложение и то не се отнася нито за ежедневието, нито за спалнята. 
Господата, които са избрали друг тип сутиен, а не повдигащ в първата част на анкетата, имат противоречиво мнение за него. Докато 49% от всички участници харесват ефекта му (дори да не е реален), 31% нямат ясно изразени чувства към него, докато 12% не го харесват, защото създава заблуда. 8% не биха могли да изразят мнение, вероятно защото не знаят какво точно прави. 
Относно бельото, тук мъжете са по-категорични. 38% от всички потребители на AskMen.com харесват силно изрязаните прашки, а 34% – изрязаните боксерки. Класическите бикини също не са забравени, но те печелят само 15% от общата симпатия на силния пол. 4% нямат никакви предпочитания за това в какво бельо ще виждат половинката си, а други 4% предпочитат да я виждат без бельо. 
Изненадаха ли ви резултатите?