Еволюцията на една икона на стила: Виктория Бекъм

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends… Ако си спомняте този класически рефрен от 90-те, то със сигурност помните и факта, че тогава Spice Girls бяха като религия за младите момичета. 

Всички слушаха песните им и искаха да копират стила им, а британките с лекота даваха начало на нови тенденции в модата и красотата. Но както на всяка подобна група, и на тях не им бе писано да просъществуват дълго. Една от звездите на Spice Girls обаче продължава да грее ярко и днес, жънейки успех след успех, но не на музикалната сцена, а на модния подиум.

Стартирайки като Пош Спайс, минавайки през футболната съпруга и превръщайки се в един от най-успешните дизайнери на Острова, Виктория Бекъм извървя дълъг път. Между стила й на поп икона и този в наши дни сякаш има цял океан разлика! И макар днес да я познаваме като бизнес дама с афинитет към строгите кройки и изчистени силуети, преди години Виктория обожаваше експериментите.

Малко преди 42-рия рожден ден на звездата ви припомняме някои от най-запомнящите се нейни визии през годините. Вижте ги в галерията!

Снимки: Profimedia