Ето го дизайнерският дебют на Риана за Puma

Преди известно време ви съобщихме, че от Puma наеха Риана за нов креативен директор на спортния бранд, а сега първата кампания и дизайнерският дебют на певицата вече са факт.

Още с излизането на новината нямахме съмнения, че Рири ще се изяви и като рекламно лице на своите модели. Барбадоската перла в момента е по-заета с модните си и бюти изяви, отколкото с музика, а работата ѝ за Puma е поредният ангажимент, с който се е нагърбила през тази година. В допълнение към нея само преди седмици тя лансира своя аромат RiRi, позира за есенното издание на списанието на модна къща Dior (на която също е лице) и обяви, че ще пусне и своя линия козметика. И това ако не е мултифункционална звезда!
Дългоочакваният ѝ дебют за Puma екзалтира феновете ѝ до такава степен, че първият модел маратонки, създаден от певицата, се изкупи за три часа. Риана първа пусна снимка на обувките в своя Instagram, последвана от рекламен кадър, в който участва самата тя. 
Маратонките Fenti, наречени на фамилното име на певицата, са вдъхновени от класическите велурени спортни обувки на Puma, но притежават по-дебела подметка. Решени в черно и бяло, те са перфектно допълнение дори към по-елегантни тоалети, както напоследък повелява тенденцията. Лично ние се изненадахме от изчистения дизайн на Fenti, имайки предвид еклектичния стил на самата певица, но явно вкусът ѝ към спортните обувки е по-различен. 
По-любопитен е рекламният кадър към маратонките. На него Риана позира в компанията на Травис Скот, с който таблоидите я свързват напоследък. Все още няма официално потвърждение, че Риана и Скот са заедно, но гледайки снимката, дело на фотографа Том Мунро, можем да кажем, че определено си отиват. 
Миналата седмица от Puma пуснаха и първия си рекламен клип с участие на певицата. Той също е решен в черно и бяло, и е съставен основно от близки кадри на Рири. Докато върху тялото ѝ се прожектират космически пейзажи, тя демонстрира спортно облекло и говори за своята мотивация за тренировки. Накрая зазвучава последния ѝ хит “Bitch Better Have My Money”. Ето видеото!