Дженифър Лопес разгорещява страстите на наградите Billboard 2017

Не знаем дали причината е горещият нов романс с Алекс Родригес, но Дженифър Лопес е истинско въплъщение на сексапила по време на музикалните награди Billboard Latin 2017. 

Певицата събра погледите на присъстващите, като мина по червения килим в рокля на Julien Macdonald, не успяваща да скрие почти нищо от пищните й извивки. И докато сме сигурни, че някои ще определят този тоалет като прекалено провокативен, ние не очакваме нещо различно от страна на Лопес. Въпреки това, нейните стилисти Роб Зангарди и Мариел определят стайлинга като “нетипичен” за Дженифър.

“Секси силуетът, дълбокото деколте и голият гръб са нещо, което се е превърнало в запазена марка за Дженифър: секси, женствено и смело. Въпреки това, самата рокля е черна и с много орнаменти, издържана в готик стил – тоалет, който не бихте очаквали от Лопес,” казват стилистите й пред Billboard.

В допълнения към смелата визия, която Джей Ло и дуото избират за червения килим идва и втори тоалет, с който певицата по-късно се появи на сцената на наградите. Той е много подобен, но този път решен в сребрист металик.

Какво мислите за визиите на Дженифър? Вижте ги в галерията! (Снимки: Profimedia, Instagram)