Деликатни бижута за пролетта, демонстрирани от Оливия Палермо

И този сезон обемните бижута остъпват мястото си на нежни колиета, гривни и пръстени, даващи безброй възможности за комбинации и напластяване. 

Точно такива са предложенията на луксозния лейбъл Piaget, в чиято рекламна кампания за пролет 2016 блести фешънистата Оливия Палермо. Блондинката ни дава красиви идеи за това как точно да носим деликатните бижута, като сама влиза в ролята на стилист за фотосесията. Фотограф пък е съпругът на Палермо Йоханес Хюбл, който дълги години се изявява като модел.

На снимките Оливия демонстрира, че бижутата от този тип могат да се носят както в ежедневието, така и за по-специален случай. В един от кадрите тя е облечена с класическа бяла риза, в друг е типичното рок-шик момиче, издокарана във визия изцяло в черно, с кожен панталон и блуза с прорези. Накрая я виждаме и в любимия й прокъсан деним, с топ с ресни и спортно сако.

“Любовта ми към бижутата започна от много рано. Спомням си как гледах майка ми и леля ми да се приготвят за излизане, и двете притежаваха красиви старинни колекции. Освен това обожавах да посещавам битпазари и търгове, където се наслаждавах на прекрасни винтидж находки.”