Бохемската романтика на Денина Мартин

Чаровната Денина Мартин стои зад един от най-популярните блогове за мода, красота и лайфстайл у нас – Purely Me by Denina Martin.

Женственият, романтичен стил и любовта към свежите цветове са се превърнали в нейна запазена марка. А от няколко години тя непрестанно заразява последователите си с позитивизъм и пъстрота.

Днес Денина гостува в Miss Bloom, за да ни предаде частица от своето вдъхновение. Предизвикахме я с новата колекция на Thomas Sabo – Generations Charm Club, а тя ни пренесе няколко месеца напред в бъдещето, когато животът е по-слънчев, по-цветен и по-многообразен.

Топло лято, вълнуващи приключения, интересни хора, бохемски стил и свободата да бъда себе си. Вече наистина силно си мечтая за онези дълги и така чакани дни, в които нося любимите си рокли и свободни дрехи без особена претенциозност. Същото това лято, което се въплъщава в новата колекция на Thomas Sabo – Generation Charm Club. В моето съзнание, тази колекция ме пренася край плажа или на някоя дълга алея за разходки, където мога да бъда никоя друга – само себе си, а всеки Charm съхранява частица от мен, моите виждания за живота и мечтите ми.

Всъщност страшно много ми харесва мотивът на персонализиране в колекцията Generation Charm Club, защото ми дава възможност да запечатам цяла една лична философия за бохо живот, събрана в различните бижута. Като например морската звезда, която олицетворява голямата ми любов към морето. Слончето, което ми носи късмет. Пеперудата, която ми припомня, че трансформацията и промените са хубаво нещо. Компасът и пътешествията. Ръката на Фатима, за да държа щастието близо до мен. 

Харесва ми и възможността да наслагвам различни колиета, които също да носят своя бохо заряд и послание. В моя случай избрах златната звезда като символ на романтичния блясък в нощното небе и необятните гледки, защото съм голям романтик. За да балансирам, комбинирах с по-масивно и по-дълго колие, което украсих с перо – олицетворение на свободния дух. И именно с тази свобода да експериментирам с дължини и символи ме спечели колекцията на Thomas Sabo.

Свободата да бъдеш себе си и да се изразяваш.

След като разкрих как аз изразих себе си чрез Generation Charm Club, сега е ваш ред да споделите. Какъв е вашият летен стил? И къде ви отвежда мисловно тази колекция?”