Thomas Sabo ни кани в ексклузивния клуб на Generation Charm

Колекцията Generation Charm Club, добре позната на всеки любител на бижутата Thomas Sabo, се завръща с елегантни дизайни, комбиниращи в себе си вдъхновение от тенденциите във висшата мода, но и възможност за всеки да изрази своя собствен стил.

И този сезон можем да избираме от бляскави предложения с висококачествена изработка.
Колекцията впечатлява с над 260 чарма с нов дизайн, изработени от стерлингово сребро, 18-каратово жълто златно покритие и добре познатите ни естествени материали.

Актуалният тренд за миксиране на различни метали и висулки тук е не само силно застъпен, но дори задължителен. В предложенията от пролет-лято 2018 откриваме винтидж елементи, обемни висулки, характерните за сезона обици халки, огърлици и гривни. Различните размери и стилистики позволяват на всяка дама да открие подходящите аксесоари за своя собствен стил, независимо дали той се характеризира като бизнес, елегантен, бохо или младежки.

Комбинирайте символите, които са близки до сърцето ви и разбиват статуквото – Generation Charm Club символизира новия, модерен и лежерен дух на собствения стил. Стилизирайте любимите си бижута, талисмани и винтидж символи,” казва Сузане Кьолбли, креативен директор на Thomas Sabo.

Новата колекция Generation Charm Club ще радва ценителите на красивите бижута от днес в магазините на Thomas Sabo в Mall of Sofia, Paradise Center, Silver Court Park Center, Silver Court Mall Bulgaria и Mall Plovdiv.