Алисия Викандер позира за Louis Vuitton и е прекрасна!

Шведската актриса Алисия Викандер е едно от най-новите попълнения в редиците на Louis Vuitton, а вече успява да ни очарова с трета рекламна кампания. 

Носителката на “Оскар” очарова модните критици по време на сезона на наградите, когато показа, че щом става дума за червен килим, тя може да е истински хамелеон. Още тогава Алисия залагаше основно на дизайните на Никола Геские. Именно в негова рокля, създадена специално за нея, тя прибра заветната статуетка за изпълнението си в “Момичето от Дания”. 

Досега Викандер е позирала в кампаниите за круизната колекция за 2016 и тази на чантите Twist. Сега красавицата, която плени сърцето на Майкъл Фасбендър, отново блести във ваканционните предложения на Louis Vuitton.

“Spirit of Travel” е заснета в Рио де Жанейро от известния моден фотограф Патрик Демаршелие. На фона на живописната гледка Алисия демонстрира тоалети с ефектни силуети, мини рокли, кроп топове, както и чантите Twist и Capucines. Ефектни бижута с логото LV допълват иначе естествената визия на Викандер – разпилени коси и минимален грим.

Наскоро Селена Гомес също направи своя дебют като лице на Louis Vuitton. Младата певица и Викандер се присъединиха към вече солидния списък със звезди, които позират за френската модна къща. Сред тях са актрисите Дженифър Конъли, Мишел Уилямс, Леа Сейду и топмоделът Миранда Кер.