10 неща в пролетния гардероб на Рийз Уидърспуун

Рийз Уидърспуун е актрисата, чийто стил можем да определим с една дума – зареждащ!

Блондинката с широка усмивка е усвоила до съвършенство тайните на елегантните бизнес визии, но в тях винаги има по нещичко от любимия й Юг. Много ярки цветове, каре и райета, дантела и задължителното червено червило стоят в центъра не само на собствения й гардероб, но и на колекциите й за Draper James – личната й марка с дрехи и аксесоари за дома.

“Пътувала съм по целия свят, снимала съм филми в толкова различни държави, работила съм с модни дизайнери и дизайнери на костюми, но винаги останах вярна на моите южни корени,” заяви преди време актрисата и продуцент пред The Coveteur.

Самата тя твърди, че по отношение на стила й има две неща, които никога не се променят. И двете са аксесоари, които имат сантиментална стойност за звездата. “Винаги нося перлите на майка ми и часовника на баба ми. Те ми напомнят за двете най-важни жени в живота ми и колко силни, забавни и независими са те.” 

Ние пък сме на мнение, че в характерното за нея облекло има още елементи, превърнали се в нейна запазена марка. Споделяме ви ги в галерията!

Fashion Gallerytips