Кейт Мидълтън избра пастелната гама

Зад едната й визия стоеше едно очарователно спазено обещание.

Вчера бе последният ден от пътуването на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Шотландия и херцогинята постави красив завършек на преживяването с два тоалета в пастелната гама.

Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха мястото на първата им среща

Зад първия от тях имаше специална причина – за срещата си с петгодишната Мила, която се бори с левкемията, херцогинята бе обещала да избере розовия цвят за визията си. През изминалата година малкото момиченце и майка му са били принудени да се изолират от останалата част от семейството си заради заболяването на детето и историята им трогна Кейт още в началото на пандемията. Мидълтън се свърза с Мила през август и тогава тя научи, че любимият цвят на момичето е розово, затова и за първата им среща на живо Кейт избра именно този тоалет с копринена рокля от ME+EM.

За втория работен ангажимент за деня херцогинята се спря на любимата А-кройка с палто тип рокля от Catherine Walker, който допълни с велурени токчета. Принц Уилям координира тоалета си с този на съпругата си и двамата посетиха официална церемония в двореца Холируд.

Вижте повече снимки от посещението на херцозите в галерията.

Latest Look: Кейт Мидълтън в още една елегантна монохромна визия

Кейт Мидълтън пресъздаде тоалет на принцеса Даяна с блейзър от Zara

Fashion Gallery