Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха мястото на първата им среща

Кулминацията на официалното пътуване на принц Уилям и Кейт Мидълтън бе вчера, по време на посещението им със специална емоционална стойност.

Точно две десетилетия след запознанството си в Университета на Сейнт Андрюс херцозите на Кеймбрижд се върнаха на мястото, приковало толкова много прекрасни техни спомени. По време на посещението си те разговаряха с настоящите студенти и се върнаха назад във времето с разходка из университета.

“20 години по-късно – беше много хубаво да се върнем в “Сейнт Андрюс”, за да видим страхотните проекти, които помагат за физическото и менталното здраве на младите”, написа в Instagram кралската двойка.

За повода Кейт наруши поредицата от монохромни тоалети, които носеше през останалата част от пътуването в Шотландия, но и този път визията й беше изчистена. С блейзър от марката Holland Cooper, панталон по тялото, блуза с райе от Erdem и с кецове от Veja – Мидълтън успешно смеси елегантното със спортното.

По-късно херцозите бяха домакини на кино вечер със специално излъчване на филма “Cruella” с участието на Ема Уотсън.

Тогава Кейт се спря на много по-изискана визия с дълго палто от тартан, дело на същата марка като тази, която създаде блейзъра й. Косата си стилизира с обемна опашка, която остави вниманието върху обеците, заети от колекцията на кралицата.

Вижте още снимки от посещението на Кейт и Уилям в Шотландия в галерията, а по-долу можете да гледате срещата на херцозите с Ема Уотсън и Ема Томпсън, които играят главни роли във филма.

Fashion GalleryPopular