Драмата завладя червения килим на премиерата на “House of Gucci”

Салма и Гага са неизбежният ни избор за най-стилни на този червен килим.

Един от филмите на тази година, чиято премиера очаквахме с най-голямо нетърпение, бе “House of Gucci”. Червеният килим за прожекцията на лента, която обхваща историята на толкова важна в света на модата марка и която включва в себе си редица запомнящи се визии, обещаваше да видим страхотен моден парад. Точно това се случи и вчера на официалната премиера на филма в Лондон.

На нея присъстваха всички от големите имена, станали част от проекта, но две от актрисите изпъкнаха най-ярко с бляскави и (типични за стила на Gucci) тоалети.

Лейди Гага бе избрала лилава феерична рокля с полупрозрачна материя, множество плисета и висока цепка на крака, която разкри мрежещ чорапогащник. Той се съчета особено добре с ръкавиците, обсипани с кристали. Изпъкна и впечатляващият коктейлен пръстен, както и емблематичните за нея обувки с висок ток.

И докато визията на Гага наблягаше на сребристото, Салма Хайек остави златото да блести в центъра на своя тоалет. Роклята й беше истинското бижу на визията, но за допълнителен акцент послужи и обемното колие на врата й.

Повечето от звездите в актьорския състав избраха да носят Gucci за премиерата, но Адам Драйвър се открои с костюм от Burberry.

Вижте повече кадри от голямата премиера в галерията.

Лейди Гага разказва за роклята от месо и още от емблематичните си визии

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryHero SliderPopular