Хей, това са IT банските на лятото

Чакахме да хвърлим обемните палта, най-накрая да стане време за дълги и приятни вечери навън, да се насочим към плажа в първия удобен момент.

Приятелите ни от Lisca идват на помощ за последното – със свеж микс от флорални принтове, анималистични щампи и монохромни модели, готови да ни направят звездите на морския бряг.

Новата колекция на любимия бранд ни връща обратно към корените и желанието да изразим себе си, дори когато единствената задача за деня е да съберем възможно най-много тен. Разбира се, без значение дали в пълно и някак диво спокойствие, или при хармонично сливане с парти атмосферата наоколо.

Балансът е лайтмотив на трите енергични линии, носещи онова така обичано и търсено чувство за специалност.

Lisca Cheek е за времето, в което искаме да усетим топлината на слънцето и съпътстващите я #goodvibesonly. За времето, в което искаме да се чувстваме безгрижно и комфортно в кожата си. Без филтър.

Широката гама модели е изработена от естествени материали за допълнителен комфорт и още повече внимание към детайлите – двуцветни контрасти, романтична дантела и лека прозрачност. Всички обаче са изкъпани в пастелни цветове и съвременни дизайни.

При Lisca Fashion нещата стоят енергично и уверено. Линията не е само за жените, които търсят комфорт, а също за онези, които знаят какво искат и че то не е да бягат далеч от актуалните тенденции.

Цветовете са ярки и абсолютно в синхрон с Barbiecore естетиката – яркорозово и порцеланово синьо. Факт, изглеждат страхотно както върху уникалните дигитални принтове, така и върху ръчно рисуваните цветя и красивите бродерии. Тук има възможност за избор между съвременния минимализъм и елегантните линии, и онази мистичност, оставяща съвсем маааалко на въображението. Предлагат се за всяка фигура – от чашка A до чашка F.

Lisca Selection поставя дързък и категоричен акцент върху качествата, които често остават на заден план – чарът, топлината.

Отново виждаме елегантно черно, но забелязваме и новия горещ хит – цвят папая. Съвършеният баланс е между впечатляващите бестселъри и новите eye-catchers и при бельото, което може да е с графични елементи, но е толкова леко, сякаш не носиш нищо. Все пак е лято.

А най-хубавото е, че от 1 до 30 юни (или до изчерпване на количествата), към всеки закупен комплект бански от колекция 2023 г., получавате подарък плажна роба.

Открийте своите нови любими модели на liscashop.bg.