Спортно-елегантно вдъхновение от Джей Ло

За дамите с пищно дупе често е предизвикателство да изберат и съчетаят правилно своя панталон. Но не и когато имаме за пример Дженифър Лопес! 

Забелязахме звездата в една спортно-елегантна визия с участието на така наречения “paper bag” панталон.

Моделът, който е свободна кройка и висока талия, набрана и завързана с колан, беше топ тренд през лятото. И ето, че Лопесита го връща в играта – този модел е перфектен точно за дамите, надарени с пищно дупе, защото пада свободно в областта на ханша и бедрата и същевременно коланът подчертава тънката талия.


Лопес е съчетала своя с обикновен черен топ. Обемната плетена жилетка и ботите пък веднага трансформират комбинацията в есенна класика.

Харесахме и топлата неутрална гама, в която е цялостната визия на певицата – преди няколко дни, в подобни успокояващи есенни нюанси видяхме и Виктория Бекъм!


Практично, уютно и същевременно стилно решение, допълнено от няколко малки бижута (вижте и нашите предложения за бижута, неподвластни на тенденциите). И определено истинско спасение за дамите, които не обичат да подчертават дупето и бедрата си и съответно не се чувстват комфортно със скини дънки!