Есенен уют с Виктория Бекъм

“Нямам време за жени, които не подкрепят останалите жени. Най-големият комплимент за мен е когато една жена ти каже, че изглеждаш добре!” 

Това разкрива Виктория Бекъм пред изданието на Net-A-Porter The Edit, на чиято корица позира в мек плетен пуловер в кремаво. А дали според нас изглежда добре? Можете да се обзаложите!

Във фотосесията с подчертано есенна тематика дизайнерката позира в дрехи, част от актуалната колекция за едноименната й марка. Облечена в плетива, рокли, съчетаващи в себе си няколко вида райе и карирано палто, Виктория е въплъщение на елегантността. Но самата тя признава, че усетът й за мода и стил невинаги е бил толкова точен. “На някакъв етап от живота си съм смятала, че е ОК да носиш костюм от PVC. Когато бях бременна с Ромео се разхождах из Дисниленд, обута в токчета на Christian Louboutin. Буквално бях в деветия месец! Правила съм толкова много модни грешки, но всъщност не гледам на тях като на грешки. От време на време им се смея, но не се срамувам от тях,” признава Бекъм.

Пред The Edit Виктория говори и за вдъхновението зад дебютната й грим колекция, създадена съвместно с Estee Lauder: “Винаги съм харесвала продуктите за красота. Независимо дали става дума за времето, в което ровех из несесера с гримове на майка ми, или за ходенето до The Body Shop със сестра ми в събота следобед. И обожавам факта, че сега ми изпращат толкова много неща! Чувствам се себе си, когато получа продукти, които да пробвам. Истинско момиче съм!”

Вижте още: Интимно с Виктория Бекъм за VOGUE