Мода от улицата: 9 от най-добрите блогове

Garance Doré 

Момичето на Скот Шуман има талант в илюстрирането и всеки стрийт стайл пост в нейния блог има страшно приятно графично представяне. И тук идва проблемът за всички – блогът е на френски. Но затова пък е много добър и представя вътрешен поглед към модата от приятелите на блогърката и други персони, занимаващи се с мода.

Street Peeper

Това не е типичният стрийт стайл блог. От Ню Йорк, Париж, Лондон до Токио, Шанхай и Сеул, с много любов и много стил, фотографиите на Phill Oh показват много тематични аутфити: стрийт стайл в дъжда, стрийт стайл с дантела и т.н.

Style Tao

Тук ще се насладиш на цялостен поглед и разбиране към модата. Колаборации с Vogue, Harper’s Bazaar, GQ са другите екстри, които привличат още и още верни читатели.

Streetfsn

Този блог е строго против вертикалните снимки и това ще ти направи впечатление веднага, след като го отвориш. Тук можеш да видиш всичко – детайли, пълен поглед към аутфитите и много други!

We The People 

Джеси Бъс казва, че се вдъхновява от хората, които среща всеки ден. Блогът и снимките са много минималистични и изчистени. Базиран в Сидни, блогът дава един страхотен поглед към модата в града.