Мода от улицата: 9 от най-добрите блогове

Най-големият източник на вдъхновение се разкрива пред теб само на няколко клика разстояние. Щастливи сме да провокираме въображението ти, затова събрахме най-добрите примери от стрийт стайл блоговете, за да опитаме от така наречената “улична мода” – тази, която тества колекциите на дизайнерите в ежедневния стил и се създава от истински жени – като теб самата!

Jak & Jil 

Томи Тон с години остана лоялен на максимата да снима “каквото му хване окото” и ни предоставяше страхотен поглед към детайлите. Неговите снимки са цветни, ярки и винаги носят частица лукс. Можеш да завиждаш на момичетата, които той снима, на комбинациите от дрехи и аксесоари, но помни, че не винаги всичко е такова, каквото изглежда. Особено когато се говори за Томи Тон, който също така отразява и седмиците на модата за style.com.

Stockholm Streetstyle 

Част от carolinesmode.com, Стокхолм Стрийтстайл се специализира в по-реалистични кадри. Тук можеш да си представиш, че ще попаднеш на пост за момичета като самата теб, на които можеш да се възхищаваш. В него се попада много лесно, стига да се скиташ около ревютата на седмиците на модата.

Citizen Couture

Сайтът на Джейсън Джийн е нещо като стрийт стайл енциклопедия. Преди години Джийн бил диагностициран с глаукома и ослепял частично. Тогава решил да изостави кариерата си на чиновник и да стане фотограф на свободна практика.

The Sartorialist

Скот Шуман е лидерът, щом стане дума за “модата на улицата”. Блогът символизира неговия стремеж да създаде диалог между модата и всекидневния живот. Наскоро издаде втория си фотографски албум.