Кажи ми какво искаш, за да ти кажа какви дрехи да си купиш

… обиколим света  

Пуловер в класически цвят – Независимо в коя част на света ще се окажете, този пуловер ще ви спаси от студа. Няма нужда да казваме, че заради цвета си е универсален и може да се комбинира с всичко останало в куфара ви.

Голяма кожена чанта – Ако не обичате да пътувате с много багаж, то ръчният е достатъчен, стига да разполагате с дамска чанта, която да побере останалото. Един такъв модел е неподвластен на тенденциите и ще ви върши работа независимо дали отивате на уикенд в планината, или в Милано например.

Цял бански – Подходящ за екзотична ваканция, уикенд на морския бряг или уикенд в спа центъра, целият бански на практика е вечен. Никога няма да излезе от мода, особено ако се снабдите с модел в класически цвят.

Слип рокля – Носете я както самостоятелно, в комбинация с висок ток, така и с кожено/дънково яке и кецове за ежедневието.

Slip on кецове – Най-удобните обувки за обиколка на всеки град, тези кецове могат да се съчетаят по безброй начини и са малко по-елегантни от събратята им с връзки.

Шал от лека материя – Освен като аксесоар към всяка визия, този шал ще ви спаси в моментите, когато ви е леко хладно, но нямате яке в себе си.

Боти до глезена на дебел ток – Абсолютно универсални, безкрайно удобно и винаги на върха на тенденциите, тези боти нямат намерение да ходят никъде. Винаги ще са модерни!