Кажи ми какво искаш, за да ти кажа какви дрехи да си купиш

Случвало ли ви се е състоянието “Нямам какво да облека” да пречи на целите ви?

Например – получили сте неочаквано предложение от приятелка, която ви кани на коктейл, докато вие сте планирали да прекарате петъчната вечер вкъщи. Замисляте се дали да приемете, но същевременно си спомняте, че тепърва ви очаква сблъсък с гардероба, планиране на аутфит… И в крайна сметка отказвате.

За да сте подготвени за всяка ситуация, независимо какво целите, е нужно да подновите basic елементите на стила си. Даваме ви пример с три основни цели и нашите предложения за това как да бъдете винаги подготвени за тях:

… излизаме повече 

Мини чанта с дълга дръжка – По-голяма и по-удобна от обикновения клъч, позволявайки ви да поберете в нея повече неща от пари и телефон. Няма да се чудите къде да я оставите, докато танцувате.

Пола в металик – Носена с нещо обикновено като семпъл бял/черен топ, тя все пак ще ви превърне в център на партито.

Топ с голи рамене – Подчертава една от най-красивите части на женското тяло и придава сексапил, без да показвате прекалено много плът.

Бомбър яке от сатен – Универсално, точно като коженото яке, но една идея по-кокетно и интересно.

Голяма гривна – За моментите, в които се чудите на какви бижута да заложите, една голяма гривна ще реши всеки проблем и ще отива на всеки аутфит.

Ботуши от кадифе – Изберете модел на нисък ток, за да си осигурите удобство до сутринта, като не вредите по никакъв начин на тоалета си. Моделите от кадифе внасят допълнителна доза шик, дори ако ги носите в комбинация с дънки и тишърт.