Какви обеци подхождат най-много на вашето лице

Диамантено 

Челото и брадичката са по-тесни от скулите. 
Широките обеци са най-подходящи за вас, също и тези със спираловиден дизайн. Избягвайте прекалено дългите модели. Широките обеци най-добре ще подчертаят скулите, бузите и линията на челюстта ви. Избягвайте прекалено тесните и издължени модели, защото ще направят долната част на лицето ви да изглежда прекалено стеснена.

Квадратно

Челото, челюстта и брадичката са с почти еднаква ширина. 

Обеците с овална форма или извити краища са най-добри за вашето лице. Избягвате дизайни с ясно изразени ъгли или квадратни форми. С ясно изразената челюст лицето ви има нужда от омекотяване на линиите. Халки, висящи обеци с камъни и такива с няколко слоя също са подходящи и го подчертават. Избирайте модели със заоблени ъгли.

Правоъгълно

Почти със същите черти като квадратното, но по-издължено. 
Най-добрите обеци за вас са плътни и широки, със заоблени краища. Избягвайте прекалено острите и дълги модели. Чертите на лицето ви са ясно изразени, но и лицето ви е дълго, затова не ви трябват дълги обеци. Кръглите и овални модели също седят добре, но избягвайте прекалено тънките и фини модели, а също и висящите, защото ще издължат още повече чертите ви. 
Най-красивите сватбени обувки, които някога сте виждали
Невероятни сватбени прически