Friday Fetish: Четири идеи за летните визии от всички сценарии

Не оставяйте на жегите да откраднат добрия ви стил.

Последната седмица ни напомни колко трудно е да поддържаме безупречен външен вид в най-горещите дни от сезона. Но дори когато градусите навлязат в червената зона, срещите в офиса и излизанията в града не спират, затова как да създаваме визиите си тогава? Откраднахме си няколко идеи от блогърите за тоалети, които съчетават най-доброто от последните тенденциите и удобството.

За офиса

През последната година бодитата са абсолютен хит, независимо от сезона. Носете ги и в бизнес кежуал тоалетите с широк панталон, който ще осигури прохладата и стилния външен вид.

За излизанията през деня

Миди роклята със слънчево настроение е винаги любим избор през лятото. Тази година блогърите максимално експлоатират модела и има защо – визиите с нея бързо се създават и винаги изглеждат добре.

Тенденциите на 2021, които ще останат актуални завинаги

За разходките из града

Роклята тип риза продължава да е сред най-обичаните елементи от гардероба. През лятото я намираме също толкова практична, когато овърсайз всичко е за предпочитане така или иначе.

За вечерна среща

Роклята с гол гръб е класически избор, който няма да спрем да правим. Елегантна, красива и дяволски секси, а ако изберете модел от коприна или сатен, ефектът ще е още по-добър.

Hero Slider